Zaštita podataka

Pregled svih informacija

Obrada ličnih podataka
OBI se zahvaljuje na Vašem interesu za našu kompaniju. OBI pohranjuje i koristi Vaše lične podatke isključivo u svrhu uspostavljanja ugovornog odnosa, za informiranje putem elektroničke pošte, te za održavanje odnosa s kupcima. OBI će samo uz Vaše odobrenje pohranjivati i koristiti Vaše lične podatke.

Odobrenje za obradu ličnih podataka:
Kompaniji OBI Bosna i Hercegovina i OBI Bau- und Heimwerkermärkte Systemzentrale GmbH, Litfaßstraße 8, A-1030 Beč, Austrija., ( u daljnjem tekstu „OBI“) dajete saglasnost da prikuplja Vaše podatke, te da ih pohranjuje na serverima tvrtke OBI Smart Technologies GmbH (Društvo za obradu podataka), Industriestraße 10, 42929 Wermelskirchen, Njemačka.

Osim toga, saglasni ste da OBI koristi navedene podatke u svrhu uspostavljanja, provedbe i odvijanja ugovornog odnosa, informiranja o OBI ponudama i proizvodima putem elektroničke pošte kao i u svrhu daljnjeg održavanja odnosa s kupcima. Nadalje, dajete svoju saglasnost da se Vaši osnovni podaci i svi ostali podaci koje nam dobrovoljno stavite na raspolaganje koriste u svrhu uspostavljanja, provedbe i odvijanja ugovornog odnosa, te u svrhu marketinških istraživanja, individualne izrade i slanja određenih informacija putem pošte, elektroničke pošte i SMS poruka (promotivne poruke i materijali).

Fassade 2_366x266

Opoziv - pošaljite dopis!

Ovo odobrenje odnosno saglasnost možete opozvati u svako doba putem pismene obavijesti na adresu OBI Bosna i Hercegovina i OBI Bau- und Heimwerkermärkte Systemzentrale GmbH, Litfaßstraße 8, A-1030 Beč, Austrija.. Nakon dospijeća Vašeg opoziva OBI više neće upotrebljavati i obrađivati predmetne podatke, te će zaustaviti slanje promotivnih materijala.